Despre magazinul nostru

Importator direct piese auto originale si aftermarket


Raportul calitate-pret pe care l-am oferit de-a lungul timpului, ne-a ajutat sa ne consolidam o reputatie excelenta si sa ne formam un cerc larg de clienti fideli, dar si un numar mare de colaboratori, începând de la proprietarii - persoane fizice - de autoturisme si pâna la marile companii multinationale existente azi în România.

Importul si comercializarea de piese auto de prim montaj, garantate prin certificate de calitate precum si profesionalismul si experienta noastra în vânzarea corecta a acestor piese, promptitudinea si seriozitatea cu care onoram orice comanda, ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune companii de pe piata româneasca de piese auto de schimb pentru autoturismele straine.

ATY TOTAL PARTS S.R.L. va asteapta cu mare drag la adresa Mioveni, Bulevardul DACIA, Nr. 122D, Jud. Arges in magazinul nostru..

Noi comercializam piese auto europene , japoneze ,coreene ,americane originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca.
Va intereseaza o piesa auto pentru masina dumneavoastra?

+4 0763810268


CONTACT